fbpx
14 ianuarie 2022

3 tone de reciclabile colectate în școlile din Argeș, prin proiectul Verde Go

În cele 3 luni de concurs școlile din județul Argeș, participante la concursul Verde Go, au colectat peste 3 tone de materiale reciclabile.

Printre cele ai harnice școli se află: Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din Pitești, Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu din Pitești și Școala Gimnazială Ion Pillat din Pitești.

În luna decembrie, 51 de învățători înscriși în concurs au participat la webinarul Zero deșeuri. Cu voie bună și mult entuziasm am vorbit despre colectarea separată, regulile de colectare separată și cum putem proteja resursele planetei prin reducere, reutilizare și reciclare.

Concursul Verde Go se adresează învățătorilor și elevilor din județul Argeș și presupune desfășurarea de activități practice și educative, pe tematica de Reciclare (colectare separată), pe durata anului școlar 2021-2022.

Verde Go este un program Viitor Plus de educație și sustenabilitate care încurajează comportamentele responsabile ale șoferilor, și nu numai, față de mediul înconjurător. Proiectul este susținut de Dacia, prin platforma de responsabilitate socială www.kilometrulbine.ro, și de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Leave your comment Submit your comments now