3virgula5formular

În 2022, susține educația de mediu în școli!

Educația de mediu, pentru mediu, e pe buzele tuturor zilele acestea. Să ajungă în școli și peste tot! ne-am zis noi, care de 15 ani credem că educația este elementul din puzzle care ne va da șansa să supraviețuim crizei climatice.

Redirecționează 3,5% către Viitor Plus.

De 11 ani Eco Provocarea educă practic, timp de 8 luni în fiecare an, într-un program complex, peste 36.600 de Eco Ambasadori, liceeni și profesori. Anul acesta școlar intrăm și în școli generale și universități!

În ultimii doi ani școlari, peste 80.000 de elevi au participat, prin intermediul a peste 3.000 de tineri și profesori voluntari, la “Lecția de reducere, reutilizare, reciclare” sau la “Lecția de introducere în schimbări climatice”, concepute de Harta Reciclării.

Recicleta, pe lângă colectări pentru reciclare, face de 12 ani educație pentru locatarii și elevii pe care îi deservește. Fiecare 1 tonă de hârtie reciclată salvează 15 arbori maturi, ceea ce înseamnă că, în acești ani, vom fi salvat 13.500 copaci, o mică pădure care n-a fost exploatată.

Apropo de păduri, Adoptă un Copac plantează în zonele deja afectate de schimbările climatice. În 15 ani programul de împădurire a plantat 790.000 de puieți pe o suprafață totală de 131.1 hectare. Reparăm din greșeli și îi învățam și pe copiii din comunitățile în care plantăm și îngrijim despre valoarea naturii pe care o au în jur, să știe să planteze și ei, așa cum au plantat părintii lor.

Fiecare sacosă de pânză și accesoriu Puzzletex cumparăt în cei 12 ani ai Atelierului de Pânză a contribuit la reducerea consumului a aproape 52.000.000 pungi de plastic. Promovăm cumpărături sustenabile, iar peste 2.700 kg de materiale textile n-au ajuns în gropile de gunoi suprasaturate!

3,5% din impozitul tău pe venit înseamna o resursă care ne ajută să creştem aceste rezultate! Dacă poți, bifează, te rugăm, căsuța de redirecționare pentru 2 ani.

 

Completează și semnează formularul de mai jos și noi îl trimitem digital către ANAF, dacă în anul 2021 ai avut venituri din salarii și asimilate, pensii, și/sau din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul s-a reținut la sursă.

Detalii la tea.vasilescu@viitorplus.ro sau pe 0723.591.801

 

 

Ai redirecționat deja? Nicio problemă. Ne poți face o donație sau poți vorbi cu colegii tăi pentru o sponsorizare.

Desenați semnătura pe ecranul telefonului sau folosiți mouse/touchpad pentru computer,
apoi apăsați butonul 'Salvează formular'

Acest browser nu suporta elementul CANVAS.

    

Dacă în 2021 ai avut (şi) venituri din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, PFA, drepturi de autor etc.), completezi declarația unică privind impozitul pe venit. La capitolul 1 se completează anul 2021, se bifează căsuța de la secțiunea I.6. Se va activa pagina necesară completării datelor pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Astfel, la secțiunea I.6.1 pct.A.1. bifează căsuța, iar la I.6.2 completează datele noastre:

ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă

CIF: RO18654032

Cont Lei: RO61INGB0000999904714498