3virgula5formular

Susține un Viitor cu 3,5% mai bun!

Mediul nu o duce prea bine în România: reciclarea este mult sub media celorlalte țări (doar 11%), educația de mediu nu există în curricula școlară obligatorie, iar rata șomajului în randul persoanelor cu dizabilități e de 90%.

Noi, Viitor Plus, am decis să schimbăm aceste cifre!

Dar n-o putem face fără ajutorul tău!

TU poți face viitorul să ia o turnură pozitivă, cu efort minim și fără să te coste nimic: redirecționează pentru proiectele de împădurire, reciclare, educație de mediu pentru elevi și păstrarea locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilități fizice și cu probleme sociale!

3,5% din impozitul tău pe venit înseamna o resursă care ne ajută să creştem aceste rezultate!

Completează și semnează formularul de mai jos și noi îl trimitem digital către ANAF, dacă în anul 2021 ai avut venituri din salarii și asimilate, pensii, și/sau din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul s-a reținut la sursă.

 

Detalii la tea.vasilescu@viitorplus.ro

Desenați semnătura pe ecranul telefonului sau folosiți mouse/touchpad pentru computer,
apoi apăsați butonul 'Salvează formular'

Acest browser nu suporta elementul CANVAS.

    

Dacă în 2021 ai avut (şi) venituri din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, PFA, drepturi de autor etc.), completezi declarația unică privind impozitul pe venit. La capitolul 1 se completează anul 2021, se bifează căsuța de la secțiunea I.6. Se va activa pagina necesară completării datelor pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Astfel, la secțiunea I.6.1 pct.A.1. bifează căsuța, iar la I.6.2 completează datele noastre:

Viitor Plus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă

CIF: 18654032

Cont Lei: RO61INGB0000999904714498