Bine Primit

„Bine Primit” este un nou program al asociației Viitor Plus, înființat în 2022, care își propune să ofere alternative sustenabile de cadouri pentru companiile din România. În acest sens, colaborează cu furnizori care împărtășesc misiunea de sustenabilitate și protecție socială a Viitor Plus. Astfel, produsele oferite nu doar că sunt prietenoase cu mediul înconjurător, dar ajută mici antreprenori locali să-și continue activitatea și susțin întreprinderi sociale ce angajează sau oferă sprijin persoanelor aflate în grupuri defavorizate. Până în prezent, prin activitatea sa, Bine Primit susține 80 de persoane vulnerabile.

Produsele disponibile până în acest moment diferă de la textile (sacoșe, portfarduri, șorțuri) la cosmetice (bile de baie, produse de corp) și decorațiuni (lumânări, ornamente de sărbători), însă gama se extinde permanent, pentru a beneficia de o diversitate din ce în ce mai mare.

Pe viitor, Bine Primit speră să ajungă la cât mai multe companii din România și să-și extindă activitatea, astfel încât să poată să crească numărul persoanelor vulnerabile sprijinite prin acest program, dar și conștientizarea asupra importanței de a achiziționa produse nepoluante.

Pentru a fi la curent cu ultimele realizări, dar și pentru a afla mai multe despre activitatea colegilor noștri, vă invităm să îi urmăriți pe pagina de Facebook și pe Instagram.