Cariere la Viitor Plus

 

Ne bucurăm că îți dorești să faci parte din echipa Viitor Plus – pentru oameni și natură!

Așteptăm să ne trimiți CV-ul tău, alături de o scurtă scrisoare de intenție, pe hr (a) viitorplus.ro. Te rugăm să menționezi în subiectul emailului poziția la care aplici.

 

Pozițiile disponibile:

Asistent Manager Operațional la Adoptă un Copac:

Iubești natura, ești organizat(ă), îți place să duci o viață activă și să șofezi și vrei să faci din asta jobul tău? Echipa Adoptă un Copac are nevoie de tine!

Angajăm un Asistent Manager Operațional. Căutăm un om de acțiune, care lucrează la fel de bine și independent, și în echipă.

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 27 februarie 2024

 

Manager la Eco Provocarea:

Suntem în căutarea unui Project Manager pasionat de mediu și de educație pentru mediu, care să se alăture echipei noastre. Timp de 13 ani, am avut misiunea de a motiva și îndruma tinerii să devină lideri în domeniul protecției mediului, iar acum căutăm un coleg de echipă care să împărtășească această viziune cu noi.

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 7 ianuarie 2024

 

Specialist(ă) comunicare la Atelierul de Pânză:

Cautăm o colegă sau un coleg care va promova activitățile și produsele Atelierului de Pânză. Dacă te pasionează produsele textile, zona fashion, atelierele de creație cu materiale sustenabile și culori naturale, dar și social media și Mailchimp, aplică și vino în echipa noastră! Te așteptăm cu brațele deschise, flexibilitate și suport pentru tot ce vei învăța nou la locul de muncă.

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 7 ianuarie 2024

 

Specialist Marketing Online la Viitor Plus:

Cautăm o colegă sau un coleg în echipa de Comunicare a organizației noastre. Pentru că pasiunea ne unește, ne-am bucura să aibă preocupări în zona de mediu și să fie motivat(ă) să caute împreună cu noi soluții pentru un viitor sustenabil. Ne dorim să găsim acea persoană organizată și eficientă care se simte bine într-o organizație dinamică, în care se întâmplă mereu activități noi, o persoană care se simte confortabil să lucreze în MailChimp, dar și să analizeze rezultatele comunicării online și să propună abordări noi. Abia așteptăm să ne cunoaștem noul coleg sau noua colegă!

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 10 decembrie 2023

 

Detalii despre programele noastre pe paginile de social media ale Viitor Plus și ale programelor noastre: Eco Provocarea, Harta Reciclării, Bine Primit, Recicleta, Atelierul de Pânză și Adoptă un Copac.

Îți mulțumim și te rugăm să trimiți link-ul și către alte persoane interesate!

Echipa Viitor Plus