Despre noi

Cu ce ne ocupăm Despre noi

ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă este o organizație non-profit, neguvernamentală, independentă, înființată în anul 2006 cu scopul de a participa la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă (sustenabilă). Dezvoltarea durabilă valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic și social care fundamentează civilizația umană în așa fel încât generațiile actuale și cele viitoare să-și poată satisface nevoile și să-și poată păstra oportunitățile.

Derulăm programe de educație pentru mediu, antreprenorial social, împăduriri, reutilizare și reciclare, voluntariat pentru mediu, amenajare eco-turistică, construcție de panouri solare.

14ani de experiență

Valorile noastre

Integritate

Transparență

Exemplu propriu

Consultanță cu factorii interesați

Abordare personalizată, practică și pe termen lung

Replicabilitate

Promovarea unei vieți echilibrate și armonioase

Viziunea

Our Vision

Redescoperim împreună legătura cu natura şi investim în ceea ce lăsăm în urma noastră.

Misiunea

Our Mission

Încurajăm și contribuim la dezvoltarea durabilă pentru indivizi, organizații și comunități, astfel încât progresul să fie sustenabil.

Consiliul Director

Teia Ciulacu - ViitorPlus

Teia CIULACU

Fondator și Președinte ViitorPlus

Mircea ILIE

Co-fondator ViitorPlus

Silvia BOGDAN

Membru al consiliului director

Georgeta CHIRANA

Membru al consiliului director

Rapoarte anuale

În paginile care urmează, puteți citi din rezultatele ultimului an de muncă în acest domeniu [reutilizării și reciclării], cât și despre alte povești de succes care există în România și care se pot extinde doar printr-o asumare colectivă de responsabilitate. RRReușim împreună!” – Teia Ciulacu, Președinte ViitorPlus