Donează online

Vrei să susții oamenii și mediul?

Fiecare donație ajută!

  1. Adoptă un copac! – doar 10 Lei asigură creșterea și îngrijirea unui copac timp de 5 ani de zile. Adoptă 1,2,3 sau mai mulți copăcei și oferă celor dragi acest cadou simbolic, atestat prin certificat electronic. Contactează-ne la adoptauncopac [at] viitorplus.ro pentru a primi certificatul.
  2. Donează pentru măștile reutilizabile din bumbac, fiecare 6 lei donați înseamnă o mască oferită în numele tău. Le producem în Atelierul de Pânză și le oferim gratuit cadrelor medicale și persoanelor din grupuri vulnerabile. Vezi aici detalii.
  1. Susține activitatea Viitor Plus cu orice sumă, pentru a putea menține proiectele și după această perioadă dificilă. ONG-urile au solicitat autorităților ajutor pentru că există pericolul destrămării societății civile.

Nu păstra secretul pentru tine! Povestește și prietenilor tăi despre donația ta, pentru că împreună putem face mai mult!

Donația online se face către organizatia non-profit Viitor Plus – asociația pentru dezvoltare durabilă, care derulează programul “Adopta un copac!”. Date de identificare: CIF – 18654032¸ înregistrată sub nr. 10134/14.10.2016 la Judecătoria sector 2, sediu social – Str. Ronda, nr. 24, mansarda, cam.2, mun.Bucuresti, sector 2.