Donează online

Vrei să susții oamenii și mediul?

  1. Plantează în județele cele mai amenințate de schimbările climatice, prin Adoptă un Copac.
  2. Cumpără pentru angajați și parteneri alternative chic și durabile la pungile de plastic – în anumite condiții le puteți achiziționa folosind taxa pentru dizabilități, prin Atelierul de Pânză.
  3. Investește în educația pentru mediu a copiilor, liceenilor și studenților într-un program complex și axat pe voluntariat pe tot parcursul anului, în Eco Provocarea.
  4. Informează-ți colegii și angajații despre stilul de viața armonios cu natura – reducere, reutilizare, reciclare – urmărind Doza de Reciclare și Ghidurile de reciclare pentru fiecare sector al Bucureștiului, produse de Harta Reciclării.
  5. Reînnoiește contractul cu Recicleta – cel mai eco mijloc de transport al materialelor reciclabile din București.
  6. Cumpără cadouri sustenabile de pe Bine Primit – magazinul online în care găsești produse ale întreprinderilor sociale, ONG-urilor sau micilor producători locali, ce oferă locuri de muncă demne persoanelor defavorizate.
  7. Abonează-te la newsletterul Viitor Plus, ca să fii la curent cu noutățile noastre.
  8. Redirecționează, ca persoană fizice, până pe 25 mai, 3,5% pentru Viitor Plus – pentru oameni și natură.
  9. Sponsorizează asociația Viitor Plus cu 20% din impozitul pe venit, oricând firma la care lucrezi depune documentele la ANAF.
  10. Fă o donație. Fiecare donație ajută!

Nu păstra secretul pentru tine! Povestește și prietenilor tăi despre donația ta, pentru că împreună putem face mai mult!

Donația online se face către organizatia non-profit ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă, care derulează programele menționate și multe alte proiecte. Date de identificare: CIF – RO18654032¸ înregistrată sub nr. 10134/14.10.2016 la Judecătoria sector 2, sediu social – Str. Ronda, nr. 24, mansarda, cam.2, mun.Bucuresti, sector 2.