Valorile noastre

Integritate

Suntem responsabili pentru angajamentele asumate și comunicăm deschis în ceea ce privește realizarea acestora. Abordăm realitatea înconjurătoare printr-o gândire sistemică și armonioasă.

Transparență

Promovăm transparența proceselor interne, a obiectivelor propuse și a realizării acestora prin acces la informație și dialog cu orice parte interesată.

Exemplul propriu

Fiecare membru și fiecare activitate a organizației trebuie să devină un exemplu viu de transpunere în practică a conceptului de dezvoltare durabilă, având la bază un proces continuu de învățare.

Consultanță cu factorii interesați

Soluțiile propuse prin activitățile desfășurare se bazează pe dialogul deschis cu părțile interesate și integrează, echilibrează și valorifică puncte de vedere și obiective variate.

Abordare personalizată, practică și pe termen lung

Fiecare individ, grup țintă sau proiect este abordat ținând cont de unicitate, specific și nevoi, impact și influență pe termen lung. Ideile trebuie să aibă relevață practică.

Replicabilitate

Programele și proiectele derulate pot fi extinse cu succes și la scară largă (geografic, ca volum); se pot derula în mai multe locuri concomitent, adresează local probleme globale.

Promovarea unei vieți echilibrate și armonioase

Promovarea unui stil de viață sănătos, echilibrat, armonios și responsabil față de sine, de cei din jur și față de tot ceea ce ne înconjoară. Sloganul nostru pentru această valoare: „Savurează viața pe-ndelete!”.