fbpx

Raport anual 2022

2022 a fost pentru Viitor Plus un an de milioane!

Nu doar că am avut milioane de emoții și speranțe, dar am și depășit două praguri de care suntem extrem de mândri. În 2022 am depășit Primul milion de kilograme de materiale colectate pentru reciclare (în special hârtie) cu Recicleta și Primul milion de puieți plantați pe terenuri degradate în Adoptă un Copac, rezultate obținute de la lansarea programelor.

Depășirea acestor praguri reprezintă pentru noi o mare bucurie și o mare reușită. Am ajuns aici cu multă muncă și dăruire și speranța unui viitor mai bun, dar și cu susținerea colegilor, partenerilor și sponsorilor care au crezut în noi, iar pentru asta vă mulțumim!

 

Iată care au fost, pe scurt, realizările anului 2022 (click pentru a vizualiza PDF):

– Am plantat copacul 1.000.000 cu Adoptă un Copac.
– Am colectat 1.000.000 de kg de materiale pentru reciclare cu Recicleta.
– Am lansat Bine Primit, o inițiativă prin care oferim posibilitatea de a achiziționa produse cu valoare adăugată socială și de mediu deoarece am ales cu grijă furnizori locali, care au grijă de oameni din categorii vulnerabile sau fac produse prietenoase cu natura.
– Am finalizat a 12-a ediție a concursului național Eco Provocarea, unde facilităm voluntariatul și educația de mediu în rândul tinerilor.
– Am realizat 3.186 de produse Puzzletex în Atelierul de Pânză (reușind astfel să reutilizăm 430 de kilograme de resturi textile).
– Harta Reciclării a ajuns la 16.000 de puncte de colectare din toată țara pe care le puteți găsi pe platforma online.

 

Fii alături de noi și în 2023, să acționăm împreună pentru un Viitor Plus – pentru oameni și natură! Iată cum te poți implica: https://www.viitorplus.ro/doneaza-online/