Persoane fizice – 3.5%

Susține dezvoltarea proiectelor ViitorPlus cu 3,5%!

Impozitul tău pe venit a fost deja plătit statului în 2019 prin intermediul angajatorului. Acum statul decide ce se întâmplă cu banii tăi, dar şi tu ai puterea de a spune statului cum vrei să fie utilizaţi 3,5% din impozitul tău.

Poţi alege să ajuţi o asociaţie non-profit, care are rezultate concrete de îmbunătăţire a mediului înconjurător sau de ajutorare a unor persoane cu probleme sociale, cum este şi ViitorPlus.

3,5% din impozitul tău înseamna o resursă care ne ajută să creştem aceste rezultate! 3,5% din impozitul tău înseamnă implicarea ta în proiectele noastre de împădurire, reciclare, educaţie, promovarea unui stil de viaţă sănătos şi păstrarea locurilor de munca pentru persoane cu dizabilităţi fizice şi probleme sociale!

În ViitorPlus, INVESTIM ÎN CE RĂMÂNE ÎN URMA NOASTRĂ. Detalii despre rezultatele noastre în anul 2019.

Cum redirecţionezi 3,5%? 

  1. Dacă în 2019 ai avut doar venituri din salarii si/sau pensii, completezi formularul 230.

Printezi formularul,completezi datele personale la Punctul I si semnezi formularul. Pentru a simplifica procesul, datele ViitorPlus au fost deja încărcate.

Important: La punctul II.2 din formular nu trebuie neaparat specificată o sumă. Ea va fi calculată de către Administraţia Financiară.

  1. Dacă în 2019 ai avut (şi) venituri din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, PFA, drepturi de autor etc.), completezi declarația unică privind impozitul pe venit.
  2. Depui formularul.Ai următoarele opţiuni:
    -îl laşi SAU îl trimiți, iar noi îl trimitem la Administraţia Financiară de care aparţii cu domiciliul, înainte de 15 martie;
    -îl depui personal la Administraţia Financiară de care aparţii cu domiciliul, înainte de 15 martie;
    -îl trimiţi prin poştă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa Administratiei Financiare de care apartii, înainte de 15 martie.

DETALII LA comunicare [at] viitorplus.ro.