box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Evenimente sportive

Petrom Bucharest International Half Marathon 2012

 
Transmaraton 2014
Petrom Bucharest International Half Marathon 2014
Crosul Padurii 2014
Alte informatii utile info

Pădurea Copiilor a fost ajutată să crească de către alergătorii de la
Petrom Bucharest International Half Marathon

 

Alerg pentru Padurea CopiilorPădurea Copiilor a fost cauza oficială de mediu a Petrom Bucharest International Half Marathon, ce a avut loc pe 3 iunie 2012, în București. 

Jumătate din fondurile colectate din taxa de participare la Cursa populară a evenimentului au fost donate asociației ViitorPlus pentru cauza Pădurea Copiilor. Alți doi alergători ai semimaratonului au susținut cauza atât prin alergare, cât și prin strângere de fonduri. În total, datorită Petrom Bucharest International Half Marathon, vom putea planta și îngriji peste 1.000 de puieți în Pădurea Copiilor.

Pădurea Copiilor este ce-a de-a V-a pădure plantată și îngrijită de ViitorPlus în cadrul programului "Adoptă un copac!" În această pădure, ViitorPlus își propune să planteze câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Deja, primăvara aceasta, au fost plantați primii 5.000 de puieți ai Pădurii Copiilor, în comuna Poroschia din județul Teleorman.  

 

Organizatorii principali ai Petrom Bucharest International Half Marathon au fost ASOCIAȚIA BUCHAREST RUNNING CLUB, Federația Română de Atletism și Primăria Municipiului București. ViitorPlus a fost și cauza ecologică a acestui eveniment și partener în organizare, contribuind cu voluntari la buna desfășurare a evenimentului (înscrieri, traseu, medalii, reciclare etc).

Mai multe informatii utile despre Petrom Bucharest International Half Marathon gasiti aici.


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă