box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
REGENESYS

Angajații Porsche Finance Group au construit colectoare solare pentru SOS Satele Copiilor România

 
Prezentare REGENESYS
Soarele răsare şi pentru copii
Angajații Porsche Finance Group au construit colectoare solare pentru SOS Satele Copiilor România

La sfârșitul lunii septembrie, cu ocazia Zero Emission Day, ViitorPlus a coordonat o nouă activitate de team-building, în cadrul proiectului Regenesys. De data aceasta, 130 de voluntari, angajați ai Porsche Finance Group (PFG), au construit 10 colectoare solare, sub îndrumarea facilitatorilor ViitorPlus.

 Datorită investiției PFG (de 30.000 de euro), până la sfârșitul lunii noiembrie,complexul de case familiale din SOS Satul Copiilor București  se va bucura de apă încălzită de energia solară. Inițiativa face parte din strategia de responsabilitate socială a Porsche Finance Group de a susține pe termen lung dezvoltarea comunităților în care activează, atât prin contribuții financiare, cât și prin implicarea angajaților în proiecte educaționale și pentru sănătate.

Pentru folosirea colectoarele solare în cadrul caselor sociale, ViitorPlus se va ocupa de modificarea instalației și racordarea lor  la noul sistem. Prin intermediul colectoarelor, apa utilizată în clădiri va fi încălzită utilizând energie solară, regenerabilă. Astfel, se estimează o reducere între 50% și 70% a timpului de funcționare a instalației pe baza de combustibil fosil (estimarea are la bază datele furnizate de beneficiarul final, de la o casă familială în care funcționează deja colectoare solare).


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă