box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Evenimente speciale

Treasure Hunt de Ziua Mediului 2014 cu Freescale Romania

 
Treasure Hunt de Ziua Mediului 2014 cu Freescale Romania
Forest Jazz&Tango
 

De Ziua Mondială a Mediului, angajații Freescale România sunt C.A.T.S. Nu devin pisici, ci… Se transformă în Caring and Treasuring Superheroes. ViitorPlus știe că grija pentru natură poate fi și hazlie și dorește să o și demonstreze. Pe 5 iunie, oricine poate sărbători Ziua Mediului într-un mod distractiv și educativ. Freescale România a acceptat provocarea! Ei vor organiza un Treasure Hunt pentru angajații firmei, care îsi vor pune la încercare creativitatea, capacitatea de deslușire a indiciilor, spiritul de echipă și „apucăturile” ecologiste, devenind astfel supereroi ai mediului!

5 iunie este Ziua Mondială a Mediului, instituită de Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la nevoia de acționa în scopul protejării mediului înconjurător, pentru a reaminti anual omenirii cât de grava este și mai poate deveni situația dacă nu ne manifestăm grija pentru el. Este important și necesar să informăm și să reamintim tuturor că suntem dependenți de natură, nu putem trăi în afara ei și ține de noi să o protejăm pentru ca și urmașii noștri să aibă de ce să se bucure și ce să respire în viitor.

Fiecare dintre noi poate contribui! În această zi, toată lumea este încurajată să se implice în activități cu impact pozitiv asupra mediului! ViitorPlus te încurajează să o faci într-un mod cât mai creativ și distractiv și să îi angajezi pe toți cei din jurul tău în această acțiune. Fii și tu un supererou!


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă