box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Evenimente sportive

Cursa Populara - RBBIM

 
Transmaraton 2014
Petrom Bucharest International Half Marathon 2014
Crosul Padurii 2014
Alte informatii utile info

Obositor...

Plictisitor...

Ai nevoie de super-echipament...

Nu te alegi cu nimic...

Este doar pentru cei foarte bine antrenaţi...

Asta crezi şi tu despre alergare?

Vino la Cursa Populara de la RBBIM, pe 6 octombrie, la ora 9:00, în Piața Constituției şi vei afla că nu-i aşa! 3,5 km sunt mai uşor de parcurs decât crezi şi nu este deloc plictisitor când alergi alături de alte sute de oameni!

Cursa Populară este ocazia ta de a începe să alergi și, în același timp, vei susține o cauză nobilă! Fondurile strânse din taxa de participare sunt direcționate către cauza Pădurea Copiilor, pentru plantarea și îngrijirea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România, și către Hospice – Casa Speranței.

Colegii noștri, care deja au performanțe remarcabile într-ale alergării, ne asigură că oricine poate face această cursă, cu o perioadă scurtă de antrenament înainte. Iar beneficiile sunt nenumarate: pe lângă condiţie fizică te alegi şi cu mai multă încredere în forţele proprii şi cu amintiri extraordinare.

Când vine vorba de echipament, pentru 3,5 km îţi este de ajuns să vii îmbrăcat şi încălţat de sport obişnuit, în haine care nu îţi îngreunează mişcările. Pentru a demonstra că lipsa echipamentului nu este o piedică într-alergării, membrii ai echipei ViitorPlus vor participa la Cursa Populară în costumaţii inedite. Te invităm şi pe tine să faci la fel dacă doreşti!

Şi ca totul să fie mai ușor, îți propunem să ne întâlnim ca să ne antrenăm împreună:

1. Luni (23 septembrie) – începând cu ora 18:45, în Parcul Tineretului (întâlnirea la intrarea Şincai)
Antrenament ţinut de Oana Badea – maratonistă cu experienţă într-alergării şi organizării de evenimente sportive!

2. Vineri (27 septembrie) – începând cu ora 18:45, în Parcul IOR (întâlnirea la bisericuţa de lemn)
Antrenament ţinut de Andrei Gligor– ultramaratonist dedicat alergărilor în scop caritabil!

3. Vineri (4 octombrie)  începând cu ora 07:00, în Parcul Herăstrău (întâlnirea la iesirea de la Metrou Aviatorilor de lângă parc)
Antrenament ţinut de Andrei Roşu - ultratriatlonist, intrat în Guinness World Records pentru că a alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente într-un an şi 217 zile!


Le multumim Oanei, lui Andrei şi lui Andrei pentru implicare şi sperăm să-ţi facă placere să te antrenezi cu ei şi să înveţi cât mai multe.

Iată linkul către evenimentul creat special pe Facebook în care poţi să te mândreşti că vii la Cursa Populară şi să-ţi inviţi şi prietenii să facă la fel: www.facebook.com/events/363999000399427/

Asigura-ţi ţie şi copiilor tăi un viitor mai sănătos şi mai curat şi alătura-te prietenilor Pădurii Copiilor!

VEZI TRASEU

CUM TE ÎNSCRII

Pasul 1: completezi acest formular

Pasul 2: vii la SportExpo, în Piata Constituției, pe 4 octombrie (13:00-20:00) și pe 5 octombrie (11:00-20:00) pentru înscriere, plata, ridicarea kit-ului.

DESPRE PĂDUREA COPIILOR

Pădurea Copiilor este o campanie de strângere de fonduri a programului de împădurire “Adoptă un copac!”, prin care ViitorPlus - asociația pentru dezvoltare durabilă - își propune să planteze și să îngrijească câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Până acum, au fost plantate 4 hectare de pădure, în comuna Poroschia din județul Teleorman, ce vor fi îngrijite timp de 5 ani și monitorizate alți 10 ani.

DESPRE RBBIM

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociaţia Bucharest Running Club si partenerii săi. Aflat la a 6-a editie, Maratonul Internaţional Bucuresti va avea loc in weekendul 5-6 octombrie, cu startul din Piata Constitutiei.

Competitia va consta, ca in fiecare an, din 3 curse competitive (42 de km, 21 de km si ștafeta de 4x10 km) si Cursa Populara de 3,5 km. ViitorPlus va fi si anul acesta ONG partener iar fondurile atrase cu ajutorul alergatorilor din taxa de inscriere la Cursa Populara vor fi folosite pentru plantarea si ingrijirea Padurii Copiilor.


Parteneri în acest proiect


dots
box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă