box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Evenimente sportive

BER2M

 
Transmaraton 2014
Petrom Bucharest International Half Marathon 2014
Crosul Padurii 2014
Alte informatii utile info

Adrian Ber a început să susțină cauza Pădurea Copiilor în 2012, la Unicredit Leasing Transmaraton, unde a câștigat primul loc la ultra-maraton (70km). Adi povestește: „ Și pentru că mi-a plăcut cauza atât de mult, dar și oamenii (de la ViitorPlus) care o susțin, mi-am zis că ar fi păcat ca acea colaborare să fie doar ceva izolat.”

Din dorința de a susține această cauză și din pasiunea lui Adi Ber pentru alergări montane de anduranță, a luat naștere ideea proiectului BER2M. Scopul principal al proiectului este de a strânge fonduri pentru a crește un hectar de pădure (8.000 de euro) și de a creștere gradul de conștientizare al românilor cu privire la importanța ecosistemului de pădure.

Denumirea BER2M surprinde perfect ceea ce se va întâmpla pe 3 și 4 august 2013: Ber Adrian va alerga 123 km, continuu, pe 2 munți – Făgăraș și Piatra Craiului. De aceea, BER2M va fi cel mai lung ultra-maraton montan din România.

Mai multe informatii pe site-ul oficial adrianber.ro.


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă