box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Evenimente Padurea Copiilor

Breakfast cu Andrei

 
Inaugurare prima padure
Ultra-plantarea
Breakfast cu Andrei

Pe 22 martie 2013, la Athénée Palace Hilton Bucureşti, a avut loc evenimentul caritabil “Breakfast cu Andrei”. Invitatul de onoare, Andrei Roșu,  a devenit, pe 2 martie, primul român care a terminat un ultra-triatlon. La Florida Double Iron Triathlon, el a înotat 7,6 km, a mers pe bicicletă 360 km și a alergat 84,4 km, în numai 35 de ore şi 8 minute, pentru a susține cauza noastră Pădurea Copiilor.

În cadrul “Breakfast-ului”, Andrei Roșu și ViitorPlus au propus sportivilor amatori, profesionişti și aspiranți să participe la un eveniment caritabil inedit: o sărbătorire energizantă a reușitei sale îmbinată cu strângere de fonduri pentru Pădurea Copiilor. Andrei a povestit participanților despre motivația și provocările întâmpinate la ultra-triatlon, despre cum pot și ei să-şi forțeze limitele şi să-şi atingă visurile, şi le-a răspuns la întrebări diverse. Cea mai neobişnuită întrebare a fost premiată cu tricoul purtat la competiţia Florida Double Iron Triathlon.

Despre Andrei

Andrei este un tip simpatic, determinat, un om care a visat şi continuă să viseze, care munceşte pentru a fi o persoană mai bună şi pentru a lăsa o amprentă extraordinară asupra oamenilor şi lumii. Este alergător, recordman, fundraiser şi speaker.  A alergat 7 maratoane şi 7 ultramaratone pe 7 continente într-un an şi 217 zile, înscriindu-se astfel în Guinness World Records la categoria „Fastest time to run a marathon and ultra marathon on each continent”. Nu a încetat să alerge şi iată că pe 2 martie 2013 a terminat Florida Double Iron. Este voluntar şi a făcut fundraising pentru mai multe cauze cu ocazia alergărilor sale. A fost invitat de două ori ca speaker la TEDx, seria de conferinţe organizate pentru a răspândi ideile care merită promovate.

Despre Pădurea copiilor

"Pădurea Copiilor" este o campanie de strângere de fonduri a programului nostru de împădurire "Adoptă un copac!". Special la această campanie este motivația din spatele ei: ne propunem  să  plantăm un puiet pentru fiecare nou-născut, pentru că atunci când vor crește și copiii noștri vor avea nevoie de aer curat!


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă