box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Proiecte

Pădurea Copiilor

 
Bigar - Amenajare Eco-Turistica
Adoptă un copac!
RECICLETA
Alte informatii utile info

In iulie 2016, s-a desprins din ViitorPlus divizia Padurea Copiilor condusa deja de 2 ani in mod distinct de Teodora Palarie, care a preluat intr-o asociatie independenta programul de impaduriri cu acest nume, cat si toate drepturile si obligatiile aferente. Conform contractului de transfer dintre asociatia ViitorPlus si asociatia Padurea Copiilor, exista urmatoarele drepturi si obligatii aferente partilor:

- Asociatia ViitorPlus sa transfere toate bunurile materiale si financiare aferente programului Padurea Copiilor catre noua asociatie – efectuat.

-  Asociatia Padurea Copiilor sa realizeze:

  • Ingrijirea pana la stadiul de masiv si inchiderea ciclurilor de monitorizare pentru cele 36 hectare de padure infiintate sub umbrela ViitorPlus incepand cu anul 2008 (padurile de la Valcelele si Dragos Voda jud. Calarasi; Draganesti Vlasca si Poroschia jud Teleorman) – in derulare
  • Plantarea pana in decembrie 2017 a inca 21 de hectare suplimentare aferente fondurilor stranse pentru impaduriri sub umbrela ViitorPlus, sub sanctiunea returnarii acestora pentru hectarele  neplantate pana la acea data – 0 ha realizate pana in prezent.

Odata cu desprinderea asociatiei Padurea Copiilor, Teodora Palarie a parasit complet asociatia ViitorPlus pe care nu o mai reprezinta legal in nicio forma.

 Citeste aici comunicatul de presa din 1 august 2016, referitor la infiintarea noii asociatii Padurea Copiilor.


Comentarii
box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă