box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Testimoniale

Atelierul de pânză

 
Adoptă un copac!
Atelierul de pânză
RECICLETA

"Pentru RBS proiectul 'Sacoşa de pânză' dezvoltat de ViitorPlus a reprezentat o iniţiativă inovativă de dezvoltare durabilă ce îmbină cu succes componenta socială,de mediu şi cea educaţională. Proiectul a venit în întâmpinarea nevoilor noastre,iar feed-back-ul primit a fost unul foarte pozitiv.
Colaborarea pe proiectul 'Sacosa de panza' a consolidat parteneriatul iniţiat cu ViitorPlus încă din anul 2008."
Georgeta Bora - Sustainable Development Coordinator RBS România

"Parteneriatul cu Asociaţia ViitorPlus în proiectul Sacoşa de pânză este plin de sens pentru că reprezintă o activitate economică ce propune un loc de muncă unor persoane care sunt departe de piaţa muncii şi posibilitatea de a se adapta şi forma pentru o integrare socioprofesională durabilă.
De asemenea, activitatea propusă este plină de sens conferând valoare muncii salariaţilor în inserţiune, luptând împotriva poluării prin sensibilizarea publicului larg în păstrarea mediului curat şi aliniind protecţia mediului cu integrarea socială şi economică a persoanelor în dificultate."
Raluca Gheorlan - Director Executiv Asociaţia Ateliere fără Frontiere

"Proiectul Sacoşa de Pânză în aceste patru luni mi-a adus multă experienţă. Pot să zic că aproape am învăţat o nouă meserie. Înainte de a intra pe proiect aveam doar o idee despre lucrul la maşina de cusut însă acum ştiu să o manevrez foarte bine, ştiu cum să fac tivul, am învăţat cum să fac întărituri, cum să pun sponul, să bag aţă în ac. Mie proiectul accesta îmi place deoarece nu mă bate nimeni la cap, am responsabilităţi clare date la început de zi şi apoi mă descurc. În plus îmi place colectivul şi doamnele maistru care au avut răbdare cu noi şi au vrut să ne înveţe."
Georgiana Dobrin - angajată în atelierul de inserţiune socioprofesională "Sacoşa de pânză"


În 2011, "Sacoșa de pânză" a început să producă mai multe produse din pânză naturală, de aceea numele său a devenit "Atelierul de pânză", "Sacoșa de pânză" fiind doar unul dintre brandurile produse de Atelier.


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă