box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Echipa

Ce inseamna echipa ViitorPlus?

 
Consiliul Director
Ce inseamna echipa ViitorPlus?
Testimoniale

Suntem o echipă durabilă, care face ce spune şi ştie ce face, cu entuziasm şi armonie!

ViitorPlus înseamnă un consiliu director înțelept, o echipă de management pasionată și cu multe idei inovatoare, coordonatori și asistenți inteligenți, creativi și săritori și, “cărămida” organizației, cei cu care a pornit totul și cu ajutorul cărora am ajuns atât de departe - voluntarii. 

În 11 ani, s-a strâns o echipă care munceşte cu motivaţie şi dăruire pentru o lume mai bună, mai armonioasă, mai echitabilă, mai respirabilă, pe care să o lăsăm cu demnitate generaţiilor viitoare. Dăruirea este forţa organizaţiei noastre, "esenţa tare" care se regăseşte în toate activităţile şi proiectele realizate până acum.

Marea familie ViitorPlus lucrează împreună cu drag și spor pentru a derula proiectele de împădurire, reciclare, educație și conștientizare. Echipele de proiect și departamentele organizației înseamnă coordonatori, asistenti și, bineînțeles, voluntari, care lucrează sub îndrumarea unui manager. Chiar dacă fiecare dintre noi are de lucru pentru propriul proiect sau departament, nu uităm niciodată să fim buni colegi și prieteni. Fie că suntem în același birou, fie că vrem să ducem ceva important pentru ViitorPlus la bun sfârșit, „la bine și la rău”, când vrem să povestim și să sărbătorim, știm să lucrăm și să fim împreună

ViitorPlus ne-a dat fiecăruia dintre noi şi tuturor împreună, oportunitatea de a trăi experienţa unei echipe inspirate de dorinţa de a schimba prin "mici" acţiuni cotidiene, lucrurile pe care le vrem altfel şi care ne afectează negativ calitatea vieţii. Individual, este o ocazie pentru a găsi acele lămuriri pe care le dorim în termeni de dezvoltare profesională dar şi personală, stimulaţi fiind de activităţile practice şi de interacţiunea umană. Astfel, voluntarii noştri se pot regăsi în viziunea şi misiunea organizaţiei, dar mai ales, pot alege un proiect sau un departament preferat în care să se descopere, să îşi exercite aptitudinile şi să facă ceva de care sunt pasionaţi. Împreună putem face o schimbare, atât pentru noi, cât şi pentru lumea care ne înconjoară.


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă