box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Despre noi

Redirecţionează 2% din impozit

 
Istoric
Echipa
Ce ne propunem
Alte informatii utile info

Sustine dezvoltarea proiectelor ViitorPlus cu 2%!

Impozitul tău pe venit a fost deja plătit statului în 2017 prin intermediul angajatorului. Acum poți hotărî dacă lași statul să administreze 2% din acest impozit sau DECIDE TU ce se întâmplă cu banii tăi. Poţi alege să susțiii societatea prin proiecte care îmbunătățesc starea mediului înconjurător sau care asigură locuri de muncă persoanelor cu dizabilități și probleme sociale, prin direcționarea celor 2% către o asociaţie non-profit, cum este şi ViitorPlus.

Participă cu 2% din impozitul tău deja achitat statului în 2017, în proiectele ViitorPlus de împădurire, reciclare, educaţie, promovarea unui stil de viaţă sănătos şi păstrarea locurilor de munca pentru 7 persoane cu dizabilităţi fizice şi probleme sociale!

Vezi aici REZULTATELE VIITORPLUS. Iar aici vezi toate rapoartele noastre anuale începând cu anul 2008.

 

Cum redirecţionezi 2%? Urmezi 3 PAŞI!

1. Dacă în 2017 ai avut doar venituri din salarii si/sau pensii, completezi formularul 230.

Printezi formularul şi completezi datele personale la Punctul I. Pentru a simplifica procesul, datele ViitorPlus au fost deja încărcate.

Important: La punctul III.2 din formular nu trebuie neaparat specificată o sumă. Ea va fi calculată de către Administraţia Financiară.

Instrucţiunile integrale de completare a Formularului 230 le poţi consulta aici.

2. Dacă în 2017 ai avut (şi) venituri din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor etc.), completezi formularul 200.

Printezi formularul şi completezi datele personale. Pentru a simplifica procesul, datele ViitorPlus au fost deja completate.

Instructiunile integrale de completare a Formularului 200 le poti consulta aici.

3. Depui formularul. Ai următoarele opţiuni:

a. îl laşi la noi sau ne contactezi ca să ne întânim cu tine (scrie-ne pe Facebook sau la comunicare [at] viitorplus.ro) iar noi îl trimitem la Administraţia Financiară de care aparţii cu domiciliul, înainte de 25 mai 2018;

b. îl depui personal la Administraţia Financiară de care aparţii cu domiciliul, înainte de 25 mai 2018;

c. îl trimiţi prin poştă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa Administratiei Financiare de care apartii, înainte de 25 mai 2018. Aici este confirmarea ce trebuie completată și lăsată la poștă alături de plic, iar aici este un model de completare. Costul de trimire este de 6,3 lei.

 

 Dacă ai nevoie de informații suplimentare, scrie-ne la comunicare [at] viitorplus.ro.

 

 Doneaza pentru ViitorPlus


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă