box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Adoptă un copac!

Copacul primaverii

 
Implica-te acum!
Voluntariat la plantari
Părinţii adoptivi
Alte informatii utile info

 

Primăvara este anotimpul când totul se trezește la viață: natura, animalele, iar noi, oamenii, sărbătorim această revenire dăruindu-le tuturor celor dragi câte un simbol al acestui nou început: un mărțișor, un buchet de ghiocei sau de lalele. Însă noi venim cu o propunere originală și eco: unul sau mai mulți „copaci ai primăverii”, ce vor fi plantați în cadrul programului „Adoptă un copac!” al asociației ViitorPlus-asociația pentru dezvoltare durabilă.

Personalizăm felicitarea cu numele persoanelor cărora le vor fi oferite și cu numărul de copăcei ales de tine.

„Adoptă un copac!” este un proiect care ajută la creșterea suprafeței împădurite din România. Se bazează pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme și persoane fizice), cu care se realizează păduri noi, care altfel nu ar exista. Ne concentrăm pe locații din zona rurală, cu deficit de pădure și unde există un interes real din partea administrațiilor locale. Vrem să realizăm cu precădere perdele forestiere, care aduc în plus față de beneficiile pădurii și partea de protecție a drumurilor și creșterea productivității terenurilor agricole. Mai multe detalii despre proiect poți afla aici.

Cum poți face asta?

  1. Donezi oricât doreşti (5 RON = 1 copac plantat și îngrijit timp de 5 ani) online de la noi din site. Click aici.

                                                                                   sau

  1. Donezi oricât doreşti (5 RON = 1 copac plantat și îngrijit timp de 5 ani) prin virament bancar cu menţiunea "Pentru Campania Adoptă un copac":

Cont in Lei RO68INGB 0000 9999 0238 0164

deschis la ING Bank - Sucursala Stefan cel Mare - Polona

Cont in EUR: RO44INGB0000999904632742

deschis la ING Bank - Sucursala Stefan cel Mare – Polona

  1. Trimiți un email la adoptauncopac@viitorplus.ro, în care ne anunți că ai făcut donația, prin ce metodă, ne spui ce model  de felicitare dorești și persoana căreia îi va fi adresată. Dacă dorești să o trimitem noi, ne lași adresa de email a destinatarului/destinatarei. Însă dacă dorești să fii chiar tu expeditor, doar ne menționezi și îți vom trimite ție cadoul, pentru a-l da mai departe.
  2. În cel mai scurt timp persoana dragă va primi felicitarea cu „copacul primăverii” trimisă de tine, iar tu vei fi notificat de acest lucru.

box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă