box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.









box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

box_top

Căutăm Manager de Întreprinderi Sociale pentru ATELIERUL DE PÂNZĂ şi RECICLETA!

07.03.2014

Căutăm o persoană dedicată full-time care să coordoneze activitatea celor două întreprinderi sociale: SC ATELIERUL DE PÂNZĂ SRL şi RECICLETA. Aceasta se va ocupa în principal de managementul financiar, vânzări şi strângerea de fonduri pentru cele două întreprinderi, dar şi de gestionarea per ansamblu a celor 2 echipe din punct de vederea al deciziilor de structură de personal şi administrative. Va lucra şi va avea ca subordonaţi cei doi asistenţi operaţionali de proiecte şi va colabora şi raporta continuu cu/către echipa de management şi consiliul director ViitorPlus.

Mai multe detalii legate de profil, responsabilităţi şi beneficii în fişa de post.

Pentru a aplica la acest post, candidaţii sunt invitaţi să trimită un CV şi o scrisoare de intenţie până la data de 28 martie 2014 la hr@viitorplus.ro. Vor fi invitaţi la interviu numai candidaţii care se califică pentru acest post. În luna aprilie 2014, va exista o perioada de probă de trei săptămâni (remunerata, în regim part-time 4 ore/zi) pentru cei mai buni 2-3 candidaţi. Decizia finală pentru angajarea Managerului de Întreprinderi Sociale va fi luată în funcţie de performanţa dovedită în această perioadă. Prima lună de angajare pe post: mai 2014.

Te aşteptăm cu provocări în echipa ViitorPlus! Redescoperim împreună legătura cu natura şi investim în ce lăsăm în urma noastră.

Cutm-Manager-de-ntreprinderi-Sociale-pentru-ATELIERUL-DE-PNZ-i-RECICLETA
box_bottom
doneaza
box_bottom

dezvoltare
arrow află mai multe
box_bottom

implica_te

companii
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă