box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

box_top

Energie solară pentru copiii cu deficiențe de la Brădet

25.09.2017

65 de copii cu diferite deficiențe, găzduiți de Complexul de Reabilitare Școlară Brădet, vor beneficia din această toamnă de apă menajeră încălzită de 6 colectoare solare. Am construit 4 colectoare solare cu sprijinul a peste 50 de voluntari, angajați ai companiei Electrica, iar unul dintre colectoare cu sprijinul angajaților ING Bank. Voluntarii s-au implicat trup și suflet în realizarea dispozitivelor de încălzire a apei cu energie solară și au fost entuziasmați că pot participa la creșterea confortului copiilor din Complexul de la Brădet.  Până la finalul anului 2017, colectoarele solare vor fi funcționale datorită racordării lor la sistemul special de încălzire (boiler, automatizări, țevi, sisteme de prindere) realizat prin finanțarea oferită de compania Electrica.

Din utilizarea colectoarelor solare va rezulta o diminuare a consumului de gaz cu 10 până la 25 de procente. Așadar, vor scădea emisiile de gaze cu efect de seră și se vor reduce cheltuielile Complexului pentru încălzirea apei menajere.

Activitățile de construire a colectoarelor solare și a sistemelor de încălzire fac parte din programul Regenesys, derulat de ViitorPlus din anul 2010, pentru promovarea energiei regenerabile. Am construit în total 30 de colectoare solare, cu sprijinul partenerilor noștri. Până acum, acestea au fost donate pentru copiii de la SOS Satele Copiilor București și pentru elevii găzduiți în căminul Liceului Teoretic „Gheorghe Şincai” din Zalău.

Pentru mai multe fotografii, accesati acest link 

Energie-solar-pentru-copiii-cu-deficiene-de-la-Brdet
box_bottom
doneaza
box_bottom

dezvoltare
arrow află mai multe
box_bottom

implica_te

companii
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă