box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

box_top

Rezultatele campaniei de impaduriri din primavara 2017

Au trecut sarbatorile si am ramas datori cu rezultatele campaniei de impaduriri „Adopta un copac!” din primavara: 400 de voluntari au plantat inca 7000 de puieti pentru reabilitarea perdelelor forestiere din comuna Roseti, judetul Calarasi. Multumim companiilor care au sprijinit acest demers: Henkel, ING Bank, Relevance Management, ADP, Microchip, Human Invest, Nomenius, Renania dar si liceelor calarasene Mihai Eminescu si Economic.

 Impadurirea din comuna Roseti a fost demarata in toamna 2016. Aici puteti citi mai multe informatii despre evolutia ei.

 

„Adopta un copac!” este un proiect care permite oamenilor sa se implice in schimbare. Fie printr-o donatie cu care crestem suprafata impadurita, fie participand la plantari sau ajutand la organizarea proiectului. Pentru ca e nevoie de spatii in care sa ne asumam un rol activ si nu mai asteptam de la altii minuni. Pentru ca doar prin implicare directa invatam si evoluam. Pentru ca munca „la firul ierbii” ne ajuta sa apreciem si sa respectam mai mult ce ne ofera natura.

 „Adopta un copac!” este un proiect care ajuta la cresterea suprafetei impadurite din Romania. Se bazeaza pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme si persoane fizice), cu care se realizeaza paduri noi, care altfel nu ar exista. Ne concentram pe locatii din zona rurala, cu deficit de padure si unde exista un interes real din partea administratiilor locale. Vrem sa realizam cu precadere perdele forestiere, care aduc in plus fata de beneficiile padurii si partea de protectie a drumurilor si cresterea productivitatii terenurilor agricole.

 Cu fiecare persoana care se implica, cu fiecare puiet plantat si ingrjit, facem un pas inainte catre viitorul in care ne bucuram de aer curat, de privelisti verzi, de clima stabila, de biodiversitate, de armonie intre oameni si natura.

Rezultatele-campaniei-de-impaduriri-din-primavara-2017
box_bottom
doneaza
box_bottom

dezvoltare
arrow află mai multe
box_bottom

implica_te

companii
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă