box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

box_top

Iti doresti sa sustii impaduririle?

31.10.2017

ADOPTĂ ACUM 10 COPĂCEI ȘI PARTICIPI LA CREȘTEREA A 2 HECTARE DE PERDELE FORESTIERE! 

Părinții adoptivi primesc o felicitare electronică, pe care o pot oferi celor dragi dacă doresc să facă puieții “adoptați” cadou. Ei pot reprezenta un cadou inedit cu ocazia unei aniversări, nașterii un bebeluș sau pentru sărbătorile de iarnă. De asemenea, părinții copăceilor pot participa la plantarea lor în primăvara anului 2018 și pot primi o sacoșă de pânză cu imprimeu special despre păduri, de la unitatea protejată Atelierul de Pânză.

10 euro = 10 puieți plantați și îngrijiți timp de 5 ani.

Dacă ne atingem ținta propusă, de minim 4.000 de euro, și dacă vom fi printre câștigătorii campaniei de dublare a finanțării din Startarium, atunci vom putea împăduri aproape 2 hectare de pădure. Perdelele forestiere vor fi plantate de-a lungul a două drumuri județene afectate: Sohatu-Galbinasi și Sohatu-Progresu, județul Călărași.

Adoptă un copac permite oamenilor și companiilor să se implice în schimbare. Pentru că e nevoie de spații în care să ne asumăm un rol activ. Pentru că doar prin implicare directă învățăm și evoluăm. Pentru că munca „la firul ierbii” ne ajută să apreciem și să respectăm mai mult ce ne oferă natura.
Fondurile se colectează online, pe platforma de crowdfunding www.startarium.ro/crowdfunding/adoptauncopac . Aici găsești și mai multe detalii despre "Adopta un copac!".

Urmărește-ne pe Facebook: www.facebook.com/ViitorPlus 

                                             www.facebook.com/adoptauncopac

Iti-doresti-sa-sustii-impaduririle
box_bottom
doneaza
box_bottom

dezvoltare
arrow află mai multe
box_bottom

implica_te

companii
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă