box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

box_top

Incepe Tabara de leadership pentru mediu ecOprovocarea

24.08.2017

In doar cateva zile, pe 28 august, va incepe cea de-a IV-a editie a Taberei de leadership pentru mediu ecOprovocarea, la Cheia, in judetul Prahova. Participantii in tabara sunt cei mai buni liceeni si profesori, selectati din peste 600 de participanti la competitiilor educationale non-formale Cluburile ecOprovocarea si Concursul National ecOprovocarea, derulate in anul scolar 2016-2017.

Obiectivul Tabereii este de a produce schimbari profunde in atitudinea si comportamentul participantilor, cu impact pe termen lung, pentru ca acestia sa devina lideri proactivi in domeniul protejarii mediului. Prin activitati non-formale distractive, jocuri si concursuri, filme, activitati creative de grup, tinerii vor fi astfel ghidati de traineri incat sa se autodescopere, sa-si dezvolte abilitati de lideri, sa coopereze si sa lucreze in echipa, sa-si creasca increderea in sine, sa ia initiativa si sa participe la schimbarea starii actuale a mediului.

Timp de 5 zile, elevii vor invata despre leadership la nivel global, national si local, schimbari climatice, reciclare, creare propriului proiect ce poate fi implementat in comunitatea locala.

Energia va fi la cote maxime, tinerii isi vor face noi prieteni din toata tara, vor fi zile pline cu jocuri educationale, drumetii, rasete, petreceri tematice, foc de tabara.

Tabara se va incheia vineri, 1 septembrie 2017. Revenim cu fotografii si testimoniale din tabara dupa o saptamana de invatare si distractie in sanul naturii.

Cea de-a IV-a editie a Taberei de leadership pentru mediu ecOprovocarea este organizata de ViitorPlus cu sprijinul:

sponsori tabara 2017

  •  42 de locuri din tabara sunt sustinute de TenarisSilcotub pentru castigatorii Cluburilor ecOprovocarea din Calarasi si Salaj;
  • 30 de locuri din tabara sunt sustinute de Henkel Romania pentru castigatori din Concursul National ecOprovocarea;
  • 15 locuri din tabara sunt sustinute de Yves Rocher Romania pentru castigatori din Concursul National ecOprovocarea.
box_bottom
doneaza
box_bottom

dezvoltare
arrow află mai multe
box_bottom

implica_te

companii
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă