box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

box_top

ESOP plantează arbori pentru o Românie mai verde

25.04.2018

Echipa companiei ESOP Consulting |Corfac International a participat sâmbătă, 14 aprilie 2018, la campania de plantare a perdelei forestiere din comuna Chirnogi, jud. Călărași, în cadrul proiectului „Adoptă un copac!” al asociației ViitorPlus

Rememorând solemnele cuvinte ale Regelui Mihai I „Am luat România cu împrumut de la copiii noștri”, întreaga echipă a Companiei ESOP Consulting |Corfac International, alături de cei mici, s-a implicat în campania „Adoptă un copac!” și a susținut plantarea a 1.000 de copaci în comuna Chirnogi.  Cei 1.000 de copaci au fost dăruiți în mod simbolic celor 1.000 de firme cu care ESOP a colaborat în ultimii 16 ani de activitate și reprezintă aproximativ 1.5 hectare din ceea ce pentru generația următoare va fi perdeaua forestieră din comuna Chirnogi, jud. Călărași.

“Mulțumim partenerilor ESOP pentru că împreună am creat valoare în ultimii ani pentru familiile noastre și pentru economia României. Sperăm ca acești 1.000 de copaci pe care îi dăruim partenerilor ESOP să reprezinte o picatură într-un ocean de responsabilitate socială și implicare în conservarea mediului în care trăim.” a declarat Alexandru Petrescu, managing Partner ESOP Consulting | Corfac International.

Această acțiune de mediu face parte dintr-un trend ascendent urmat de companiile românesti, care aleg să își răsplătească partenerii plantând copaci în numele acestora în zone slab împădurite. Doar în acest sezon de plantare al primăverii două companii (ESOP Consulting |Corfac International și Pastel) au ales să ofere drept cadou partenerilor copăcei plantați pe terenuri degradate din zona de câmpie a României.

Majoritatea companiilor aleg să aducă la un moment dat un semn de mulțumire tuturor partenerilor și colaboratorilor, și deși există o multitudine de metode de a face acest lucru, alegerea de a crește suprafața împădurită a României prin sprijinirea plantării unor arbori în numele acestora reprezintă o inițiativă demnă de lăudat și cu impact real asupra mediului înconjurător.

 

ESOP-planteaz-arbori-pentru-o-Romnie-mai-verde
box_bottom
doneaza
box_bottom

dezvoltare
arrow află mai multe
box_bottom

implica_te

companii
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă