box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Proiecte

Adoptă un copac!

 
Implica-te acum!
Voluntariat la plantari
Părinţii adoptivi
Alte informatii utile info


Voluntari. Copaci. Viitor.

„Adopta un copac!” este un proiect de impa

durire al asociatiei ViitorPlus, ce realizeaza actiuni de plantare din anul 2007. Este un proiect ce permite oamenilor sa se implice in schimbare, fie printr-o donatie cu care crestem suprafata impadurita, fie participand la plantari sau ajutand la organizarea proiectului. Pentru ca e nevoie de spatii in care sa ne asumam un rol activ si nu mai asteptam de la altii minuni. Pentru ca doar prin implicare directa invatam si evoluam. Pentru ca munca „la firul ierbii” ne ajuta sa apreciem si sa respectam mai mult ce ne ofera natura.

 „Adopta un copac!” este un proiect care ajuta la cresterea suprafetei impadurite din Romania. Se bazeaza pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme si persoane fizice), cu care se realizeaza paduri noi, care altfel nu ar exista. Ne concentram pe terenuri din zona rurala de sud a Romaniei, cu deficit de padure si unde exista un interes real din partea administratiilor locale. Realizam cu precadere perdele forestiere  cu precadere perdele forestiere, care aduc in plus fata de beneficiile padurii si partea de protectie a drumurilor si cresterea productivitatii terenurilor agricole.

 Cu fiecare persoana care se implica, cu fiecare puiet plantat si ingrjit, facem un pas inainte catre viitorul in care ne bucuram de aer curat, de privelisti verzi, de clima stabila, de biodiversitate, de armonie intre oameni si natura.

 www.facebook.com/adoptauncopac 


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă