box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Proiecte

Adoptă un copac!

 
Implica-te acum!
Voluntariat la plantari
Părinţii adoptivi
Alte informatii utile info

 

„Adopta un copac!” este un proiect care permite oamenilor sa se implice in schimbare. Fie printr-o donatie cu care crestem suprafata impadurita, fie participand la plantari sau ajutand la organizarea proiectului. Pentru ca e nevoie de spatii in care sa ne asumam un rol activ si nu mai asteptam de la altii minuni. Pentru ca doar prin implicare directa invatam si evoluam. Pentru ca munca „la firul ierbii” ne ajuta sa apreciem si sa respectam mai mult ce ne ofera natura.

 „Adopta un copac!” este un proiect care ajuta la cresterea suprafetei impadurite din Romania. Se bazeaza pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme si persoane fizice), cu care se realizeaza paduri noi, care altfel nu ar exista. Ne concentram pe locatii din zona rurala, cu deficit de padure si unde exista un interes real din partea administratiilor locale. Vrem sa realizam cu precadere perdele forestiere, care aduc in plus fata de beneficiile padurii si partea de protectie a drumurilor si cresterea productivitatii terenurilor agricole.

Cu fiecare persoana care se implica, cu fiecare puiet plantat si ingrjit, facem un pas inainte catre viitorul in care ne bucuram de aer curat, de privelisti verzi, de clima stabila, de biodiversitate, de armonie intre oameni si natura.

În ultimii 10 ani, sub umbrela ViitorPlus am împădurit 63 de hectare de păduri adiacente cu sprijinul a 11.000 de voluntari. „Adoptă un copac!ˮ se focalizează pe creșterea de păduri și perdele forestiere adiacente, care altfel nu ar exista, fiind sădite exclusiv din fonduri private, de la companii și persoane fizice care iubesc natura. Vezi fotografii și clipuri video pe pagina de Facebook.

 


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă