box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Atelierul de pânză

Unitate protejată

 
Despre proiect
Modele sacoșe
Unitate protejată
Alte informatii utile info

Pentru că lucrăm cu persoane cu dizabilități, avem autorizația de a funcționa ca unitate protejată de la Ministerul Muncii.

Compania dvs are mai mult de 50 de angajați? Atunci, puteți achiziționa sacoșe fără nici un cost suplimentar, din fondul de handicap pe care compania îl plătește lunar la stat.

În loc ca banii să ajungă în bugetul statutului, îi veți putea folosi pentru a beneficia de un produs și pentru a susține în mod direct munca persoanelor cu handicp.

Care sunt beneficiile colaborării pe unitate protejată?

  • Veți achiziționa sacoșe din același fond pe care trebuia să îl plătiți la stat, deci pentru acea sumă veți avea un beneficiu direct. Astfel veți avea sacoșe personalizate în care puteți pune materialele pentru o conferință, le puteți folosi drept cadou într-o campanie de marketing, pentru angajați sau colaboratori;
  • Veți face economii la alte capitole bugetare prin utilizarea acestor bani pentru a achiziționa produsele noastre: bugetul de marketing, de resurse umane;
  • Achiziția de la unitatea noastră protejată va influența pozitiv imaginea publica a companiei dumneavoastra. Noi comunicăm prin mai multe canale despre acțiunile noastre și ale partenerilor noștri;
  • Veți influența în bine, direct, viața unor persoane cu dizabilități fizice, persoane care lucrează în această unitate protejată și care vor face sacoșele.

Care sunt condițiile unei astfel de colaborări?

Compania dvs. trebuie să aibă peste 50 de angajați.

Cf. Legii 448/2006 firmele cu mai mult de 50 de angajați, care nu au persoane cu handicap angajate, sunt obligate să plătească lunar valoarea a 50% din salariu minim brut înmulțit cu numărul de locuri pe care nu au angajat persoane cu handicap sau că cumpere produse și servicii ale unităților protejate echivalente cu suma respectivă.

Cum funcționează?

Se semnează un contract-cadru pe unitate protejată, necesar la contabilitate, pe o perioadă stabilită de comun acord.

Când se face comanda, vom semna un contract de vânzare-cumpărare, la care se vor adăuga anexe pentru fiecare achiziție în parte.

Pe cine sprijiniți?

Momentan lucrăm cu 3 persoane cu dizabilități, care lucrează sacoșele de la domiciliu. În România sunt aprox 700.000 de persoane cu handicap, din care doar 20.000 sunt angajate, un procent dintre cele mai mici în Uniunea Europeană.

Mai multe detalii şi informaţii pe site-ul oficial al proiectului.

 


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă