box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Rapoarte anuale

Raport anual 2008

 
Raport anual 2017
Raport anual ViitorPlus 2016
Raportul Anual ViitorPlus 2015
Alte informatii utile info

Teia Gavrilescu (Catană), Preşedinte ViitorPlus- "Citind acest raport, sperăm să trăiţi alături de noi emoţia primilor paşi, primelor realizări, primelor învăţăminte şi să fiţi inspiraţi de lucruri pe care le putem continua împreună în viitor!
Aveţi în faţă primul raport anual al ViitorPlus. Fiind o organizaţie care se luptă pentru implementarea dezvoltării durabile, este un pas firesc în direcţia transparenţei şi răspunderii pentru acţiunile noastre. Dar ne dorim mai mult decât atât: vrem să fie un mod prietenos de a ne cunoaşte, de a ofta şi spera alături de noi, de a înţelege de ce ne zbatem pentru sustenabilitate.

[...] poate cel mai important domeniu în care am reuşit să avem rezultate şi care o să-l întâlniţi în foarte multe activităţi din 2008 este cel al împăduririlor. A devenit prioritar pe măsură ce am înţeles dimensiunea problemei în România: jumătate din pădurile noastre au dispărut în doar un secol, tăiem în continuare mai mulţi copaci decât plantăm, 20% din fondul agricol reprezintă terenuri degradate, neproductive iar fondurile publice alocate aproape inexistente. Aşa că ne-am apucat de lucru: am pus bazele unui proiect gândit pe termen lung, în care am implicat specialişti şi pe care îl vrem un model demn de urmat şi replicat în alte zone ale ţării, de alte organizaţii."Diploma premiul I

ViitorPlus a câştigat premiul cel mare în cadrul concursului "Cele mai Bune Rapoarte Anuale", la categoria organizatii medii. Concursul, organizat de către Forumul Donatorilor din România, s-a aflat la cea de-a VIII-a ediţie. Anul acesta în competiţie s-au înscris 41 ONG-uri şi 4 companii.

 

În format fizic, Raportul Anual 2008 a fost tipărit pe hârtie reciclată oferită de Antalis.

box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă