box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Adoptă un copac!

Istoric

 
Implica-te acum!
Voluntariat la plantari
Părinţii adoptivi
Alte informatii utile info

La doar un an de la infiintare, in 2007, ViitorPlus pornea proiectul de impadurire cu gandul la importanta recuperarii suprafetelor pierdute si a reamintirii rolului crucial pe care padurile le au in echilibrul fragil al vietii. Ne-am concentrat pe implicarea constanta a oamenilor atat in procesul de strangere de fonduri pentru a putea adauga noi suprafete impadurite Romaniei, cat si in activitatile propriu-zise de plantare si ingrijire.

 In perioada 2007-2016, sub umbrela ViitorPlus, peste 10.000 de voluntari au ajutat la infiintarea a 36 de hectare noi de padure. In plus, s-au strans fonduri pentru inca 21ha. Cele 57 de hectare au fost transferate spre administrare asociatiei Padurea Copiilor in iulie 2016, la desprinderea acesteia din ViitorPlus.

 Din toamna lui 2016, asociatia ViitorPlus a reluat eforturile de impadurire prin proiectul „Adopta un copac!”, cu care dorim sa aducem in continuare o contributie importanta la cresterea si protejarea suprafetelor de padure din Romania, cu focus pe perdele forestiere si implicarea unui numar cat mai mare de oameni in acest demers.

 

Doneaza pentru ViitorPlus


Comentarii
box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă