box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottom


Newsletter ViitorPlus
Alege categoriile de newsletter la care vrei să te abonezi şi introdu adresa ta de e-mail.

box_bottom

ViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Adoptă un copac!

Voluntariat la plantari

 
Implica-te acum!
Voluntariat la plantari
Părinţii adoptivi
Alte informatii utile info

In fiecare primavara si toamna, cand e perioada propice plantarilor de puieti, pe noi o sa ne gasiti in camp cu cazmaua in mana. O statistica spune ca, pentru a recupera padurile pierdute, ar fi nevoie ca timp de 10 ani, fiecare om de pe planeta sa planteze in fiecare an 2 arbori. Si evident, sa ne oprim din a-i mai taia. Indiferent de varsta sau ocupatie, sa mergi la plantat de copacei o zi primavara si o zi toamna este o activitate benefica pentru tine si cei din jur.

 

Participarea la plantari presupune si anumite activitati si cheltuieli:

-          deplasarea pana la locul impaduriri si costurile de transport

-          plantarea propriu-zisa si costurile puietilor plus a echipamentelor aferente (cazmale, galeti, manusi, picheti etc)

-          momentele de odihna si costurile de hidratare si hrana

-          organizarea evenimentului si costurile administrative aferente

 

Cum padurile din proiectul nostru iau nastere din fonduri private (sponsorizari, donatii etc) si participarea la plantari necesita acoperirea cheltuielilor din aceleasi surse. In principal, companiile sustin participarea angajatilor lor in activitati de voluntariat sau a altor grupuri la alegere (cum ar fi elevi).

 

Pentru mai multe detalii cu privire la participarea cu voluntari la activitatile de plantare, scrie-ne la adresa adoptauncopac [@] viitorplus.ro 

 

Doneaza pentru ViitorPlus


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă