box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Proiecte pentru Compania ta

Atelierul de pânză

 
RECICLETA
Atelierul de pânză
REGENESYS
Alte informatii utile info

   Atelierul de pânză este atât o încercare de împrietenire cu mediul înconjurător, cât și o încercare de integrare socială și pregătire profesională pentru persoane cu probleme sociale și cu handicap fizic.
    În cadrul atelierului social  sunt produse obiecte din pânză naturală, realizate într-un mod cât mai prietenos cu mediul: sacoșe, șorțuri, veste, huse de telefon, brățări, semne carte, ghiozdane etc.


Produsele sunt realizate cu grijă față de mediu din bumbac netratat sau iută, cu un design plăcut și lucrate să fie cât mai trainice. Ele sunt prezentate în catalogul Atelierului.

Cum puteți sprijini Atelierul de pânză:

  • Fiți clientul nostru- sacoșele personalizate cu logo-ul companiei  pot fi oferite cadou partenerilor sau angajatilor, în cadrul unor evenimente interne, cu ocazia sărăbătorilor sau ca material de promovare care să vă reprezinte.
  • Fiți sponsorul nostru: cu ajutorul unei sponsorizări ne putem extinde atelierul și angaja noi persoane, putem acoperi costurile sociale ale obiectivului de reinserțiune socio-profesională
  • Susțineți unitatea protejată: achiziționând produse prin unitatea protejată oferiți de lucru constant  doamnelor cu diabilități fizice care lucrează de la domiciliu.
  • Personalizați-vă sacoșa: organizăm ateliere de pictură în care participanții își pot personaliza sacoșele- 
  • Vorbiți despre noi - dacă nu ne puteți sprijini în mod direct, cu siguranță aveți furnizori, clienți, angajați, parteneri sau prieteni care ar putea fi interesați

Partenerii şi sponsorii proiectului Atelierul de pânză.

 

 Doneaza pentru ViitorPlus


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă