Despre noi

ViitorPlus este o organizație non-profit cu o experiență de 14 ani în dezvoltarea de programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat și infrastructură de mediu.
Prin toate activitățile, proiectele și programele derulate, încurajăm și contribuim la dezvoltarea durabilă pentru indivizi, organizații și comunități.”

Mai multe
image

Rezultate

01

210.000 sacoșe

de bumbac produse

02

1.400 kilograme

deșeuri textile reutilzate

03

525.000 kilograme

deșeuri reciclate

04

58.000 tineri

implicați în proiecte de mediu

05

660.000 mp

pădure plantată și îngrijită

06

30 de colectoare

solare construite

Nature Box plantează un copac la fiecare 2 produse achiziționate în luna septembrie din magazinele dm

Nature Box, brandul companiei Henkel, alături de reţeaua de drogherii dm, lansează campania „Simți nevoia să plantezi un copac? Cumpără Nature Box și adoptă unul instant!”. Astfel, pentru oricare două produse din gama Nature Box achiziționate din magazinele dm în luna septembrie 2020 va fi susținută plantarea unui arbore alături de asociația ViitorPlus, în cadrul proiectului de împădurire „Adoptă un copac!”.

Mai multe
image

Noutăți Viitor Plus Știri

octombrie 21, 2020

Angajăm Specialist comunicare pentru Harta Reciclării și ViitorPlus

Îți place să ai grijă de mediul înconjurător? Îți dorești să-i motivezi și pe cei din jur să aibă grijă de Planetă? Îți place să scrii și ai experiență în social media, dar și în comunicarea unor branduri, proiecte? Dacă răspunsul tău este “Da” și ești în căutarea unui loc de muncă flexibil, dinamic, cu impact pozitiv asupra societății și mediului înconjurător, s-ar putea să te intereseze postul de “Specialist comunicare pentru Harta Reciclării și ViitorPlus”. Trimite-ne CV-ul tău și motivul pentru care dorești să te alături echipei noastre până pe 31 octombrie, la comunicare@viitorplus.ro. Ai toate detaliile în acest link.  

septembrie 23, 2020

Manifest de urgență climatică pentru sănătatea cetățenilor și a mediului, în atenția Primăriei Municipiului București și celorlate orașe din România

La nivel național, România este în procedură de infringment pentru calitatea aerului și pentru gradul redus de reciclare a deșeurilor municipale. La nivel modial, suntem în stare de criză climatică și ecologică, cu efecte vizibile dezastruoase și asupra României: degradarea și desertificarea terenurilor, fenomene natuale extreme, inundații, secetă istorică, etc.

Happy CLients Testimoniale clienți

Marius Cârnu Administrator bloc
Andrei Dinu Managing Partner TedX Bucuresti
Diana Pavel