box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Despre noi

Redirecţionează 2% din impozit

 
Istoric
Echipa
Ce ne propunem
Alte informatii utile info

Sustine dezvoltarea proiectelor ViitorPlus cu 2%!

Impozitul tău pe venit a fost deja plătit statului în 2018 prin intermediul angajatorului. Acum statul decide ce se întâmplă cu banii tăi, dar şi tu ai puterea de a spune statului cum vrei să fie utilizaţi 2% din impozitul tău.

Poţi alege să ajuţi o asociaţie non-profit, care are rezultate concrete de îmbunătăţire a mediului înconjurător sau de ajutorare a unor persoane cu probleme sociale, cum este şi ViitorPlus.

2% din impozitul tău înseamna o resursă care ne ajută să creştem aceste rezultate! 2% din impozitul tău înseamnă implicarea ta în proiectele noastre de împădurire, reciclare, educaţie, promovarea unui stil de viaţă sănătos şi păstrarea locurilor de munca pentru persoane cu dizabilităţi fizice şi probleme sociale!

În ViitorPlus, INVESTIM ÎN CE RĂMÂNE ÎN URMA NOASTRĂ. Detalii despre rezultatele noastre, în Raportul anual 2017.

 

Cum redirecţionezi 2%? 

1. Dacă în 2018 ai avut doar venituri din salarii si/sau pensii, completezi formularul 230.

Printezi formularul,completezi datele personale la Punctul I si semnezi formularul. Pentru a simplifica procesul, datele ViitorPlus au fost deja încărcate.

Important: La punctul III.1 din formular nu trebuie neaparat specificată o sumă. Ea va fi calculată de către Administraţia Financiară.

2. Dacă în 2018 ai avut (şi) venituri din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor etc.), completezi formularul 212.

3. Depui formularul. Ai următoarele opţiuni:

a. îl laşi SAU îl trimiți la noi, iar noi îl trimitem la Administraţia Financiară de care aparţii cu domiciliul, înainte de 15 martie;

b. îl depui personal la Administraţia Financiară de care aparţii cu domiciliul, înainte de 15 martie;

c. îl trimiţi prin poştă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire la adresa Administratiei Financiare de care apartii, înainte de 15 martie.

 

 DETALII LA comunicare [at] viitorplus.ro.

 

 Doneaza pentru ViitorPlus


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă