Cariere la Viitor Plus

 

Ne bucurăm că îți dorești să faci parte din echipa Viitor Plus – pentru oameni și natură!

Așteptăm să ne trimiți CV-ul tău, alături de o scurtă scrisoare de intenție, pe hr (a) viitorplus.ro. Te rugăm să menționezi în subiectul emailului poziția la care aplici.

 

Pozițiile disponibile:

Coordonator Logistic la Bine Primit:

Căutăm Responsabilul cu Magia Darurilor! Noi, la Bine Primit, adunăm frumuseți locale sau eco și le trimitem prin curieri pentru a face bucurii oamenilor. Avem nevoie de o colegă sau un coleg care să organizeze acest flux de bucurii, să caute noi comori uneori și să se asigure că sunt trimise la destinație. Va lucra alături de oameni pasionați de mediu, care se susțin unii pe alții și care caută împreună soluții când apar obstacole. Căutăm în primul rând atitudinea deschisă pentru deprinderea taskurilor noi și oferim flexibilitate oricând e nevoie. Trimite CV-ul și scrisoarea de intenție la hr@viitorplus.ro până în data de 29.09.2023. Doar persoanele care se potrivesc profilului vor fi contactate.

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 29 septembrie 2023

Sortator la Recicleta:

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 31 iulie 2023

Croitor Confecționer la Atelierul de Pânză:

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 31 iulie 2023

Croitor la Atelierul de Pânză:

Anunțul complet al postului. Termen limită pentru aplicații: 31 iulie 2023

Detalii despre programele noastre pe paginile de social media ale Viitor Plus și ale programelor noastre: Eco Provocarea, Harta Reciclării, Bine Primit, Recicleta, Atelierul de Pânză și Adoptă un Copac.

Îți mulțumim și te rugăm să trimiți link-ul și către alte persoane interesate!

Echipa Viitor Plus