box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

box_top

Pădurea Copiilor, un puiet pentru fiecare nou-născut

Plantarea a câte unui puiet pentru fiecare nou-născut - acesta este obiectivul ViitorPlus în noul proiect "Pădurea copiilor", din cadrul programului "Adoptă un copac!". Pentru început se dorește stângerea de fonduri necesare plantării a  30.000 de puieţi, câte unul pentru fiecare nou-născut din Bucureşt. Tocmai de aceea, primii puieţi vor fi plantaţi cu ajutorul participanţilor la Maratonul București.

Iubitorii de mișcare în aer liber sunt invitați să alerge la una din cursele Maratonului București și să susțină cauza "Pădurea Copiilor" prin strângerea de fonduri, în valoare de minim 450 lei.

Alergătorii susținători ai cauzei, primesc certificat de părinți adoptivi ai unui copac în cadrul acestui proiect, un ghid cu sfaturi despre cum pot strânge fonduri, beneficiază de înscriere gratuită la orice cursă a maratonului, primesc un tricou personalizat pentru antrenament şi unul profesional, de alergare, precum şi diferite bunuri sau servicii din partea sponsorilor. În plus, organizaţia le oferă şi o zi specială de plantare, dedicată lor. De asemenea, la Maraton va exista un stand special de primire şi îndrumare a susţinătorilor cauzei "Pădurea Copiilor", precum şi o echipă de maseuri care vor avea grijă de alergători după eveniment. Mai mult, susţinătorii beneficiază de promovare pe site-ul şi pagina de Facebook ViitorPlus, în Newsletterul extern, cu poză şi articol (povestea personală).

"În ultimul secol, au dispărut jumătate din pădurile României. Ne-am întrebat firește, oare cum va arăta următorul secol. Și pentru că noi avem puterea de a crea viitorul copiilor noștri, iar ei au dreptul să respire aer curat, vrem să facem acest lucru realitate prin plantarea  a câte unui puiet pentru fiecare nou-născut, în "Pădurea Copiilor". Cu fiecare euro donat, vom planta un puiet.", a declarat Teodora Pălărie, Vicepreședinte ViitorPlus.

Cei care nu pot deveni alergători susținători ai cauzei, dar doresc să ajute la creșterea "Pădurii Copiilor", o pot face printr-o donație online pe www.viitorplus.ro/doneaza

Până acum, proiectul „Adoptă un copac!" a permis plantarea şi îngrijirea a 155.000 de puieţi, pe o suprafaţă de 24,5 hectare, din 4 localităţi diferite (comunele Vîlcelele şi Dragoş Vodă din judeţul Călăraşi, comuna Bragadiru din judetul Ilfov şi comuna Drăgăneşti-Vlaşca din Teleorman).

Maratonul Bucureşti sau Raiffeisen Bucharest International Marathon 2011 este la a IV-a ediţie, fiind inclus pe harta europeană a maratoanelor sportive. Evenimentul cuprinde cinci curse diferite pentru amatori sau profesionişti: Cursa Copiilor - 1 km, Cursa Populară - 4 km, Maratonul Ștafetă - 4 pers X 10,548 km, Semi-maratonul - 21,097 km şi Maratonul de 42,195 km. Pentru al III-lea an consecutiv, ViitorPlus este cauza de mediu a maratonului organizat de Asociaţia Bucharest Running Club și partenerii săi .

Link-uri utile:

www.viitorplus.ro/maraton

www.facebook.com/padureacopiilor

www.adoptauncopac.ro

www.bucharest-marathon.com

Pdurea-Copiilor-un-puiet-pentru-fiecare-nou-nscut
box_bottom
doneaza
box_bottom

dezvoltare
arrow află mai multe
box_bottom

implica_te

companii
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă