box_top
dots
arrow
dots
arrow
dots
arrow
dots
ONG
arrow
dots
dots
arrow
dots
dots
dots
box_bottomViitorPlus on the net

facebook
box_bottom

 
box_top
Atelierul de pânză

Despre proiect

 
Despre proiect
Modele sacoșe
Unitate protejată
Alte informatii utile info

Sacoșa de pânză, un proiect început în 2009 de ViitorPlus, a devenit între timp Atelierul de pânză pentru a denumi mai bine ceea ce are de oferit: produse din pânză, lucrate din bumbac netratat, neînălbit și nevopsit, cu 0 resturi de producție în atelier, promovând producția și consumul durabil.

Atelierul de pânză este o întreprindere socială, desfășurând activitate economică pentru a putea susține misiunea de mediu și pe cea socială: oferirea unei alternative ecologice la punga de plastic și oferirea unor locuri de muncă persoanelor cu handicap.

Pentru că lucrăm cu persoane cu dizabilități, am obținut autorizația de a funcționa ca unitate protejată, ceea ce simplifică colaborarea cu firmele cu peste 50 de angajați și este un exemplu de a susține direct munca persoanelor cu handicap.

Până în prezent am produs mai mult de 50.000 de sacoșe, am ajutat să se integreze pe piața muncii 8 beneficiari, am angajat 16 persoane în cei 3 ani de existență și avem un portofoliu în creștere de clienți.

Atelierul de pânză este ajutată în dezvoltarea sa NESsT Romania, cu sprijin financiar si consultanță, fiind un proiect în portofoliul lor pentru Europa centrală și de Est.

Mai multe detalii şi informaţii pe site-ul oficial al proiectului.


box_bottom
 
footer
Prima pagină | Termeni şi condiţii | Contact | Harta sitului © 2006 - 2016 ViitorPlus - asociaţia pentru dezvoltare durabilă