fbpx
21 iunie 2016

Căutăm parteneri pentru program de ECO-educație!

Îmbinând sesiuni de protecția mediului și dezvoltare personală, programul „Cluburile ecOprovocarea” oferă liceenilor un suport valoros de creștere, prin care aceștia deprind și exersează abilități folositoare, cum ar fi: creativitate, vorbit în public, comunicare sau lucru în echipa.

Tinerii iau parte la ateliere teoretice și sunt implicați în eco-activități inedite sub forma unui concurs, care le stimulează interesul pentru protecția naturii și aduc totodată beneficii concrete în comunitatea locală.

Rezultatele vorbesc de la sine:
– ani de activitate
– 30 de unități de învățământ participante
– peste 20.000 de elevi și profesori:

  • au reciclat aproape 284.000 de kg de deșeuri
  • au plantat 58.000 de puieți
  • au donat peste 57.500 de ore de voluntariat pentru comunitate
  • au amenajat 261.500 m2 de spațiu verde.

Vrem să dezvoltam rețeaua ecOprovocarea în mai multe județe din țară și de aceea invităm atât profesorii, cât și companiile să ne fie parteneri!

INVITĂM PROFESORII să deruleze activități punctuale similare, utilizând în acest scop gama de materiale educaționale folosite în cadrul „Cluburilor ecOprovocarea”. Acestea pot fi descărcate gratuit, în format digital, de pe website-ul: https://www.ecoprovocarea.ro/resurse-profesori/

COMPANIILE pot susține dezvoltarea de  cluburi educaționale permanente la nivel național sau pot alege orice oraș din România, beneficiind de promovare în mass-media și în online, pe tot parcursul anului. Pentru întregul pachet de beneficii, detalii despre program și tipurile de parteneriate disponibile, vă rugăm să ne contactați la comunica.ea@viitorplus.ro sau la numărul de telefon 0729.040.079.

Clip de prezentare

Leave your comment Submit your comments now